Benvinguda

El Rourell és un municipi amb una dilatada història, ubicat al sud de la comarca de l'Alt Camp, al ben mig del triangle Tarragona - Valls - Reus, amb 2 Km2 de superfície i 386 habitants.

Avui en dia El Rourell és un poble emergent on s'està aconseguint que la joventut del poble s'hi quedi a viure, objectiu bàsic per donar una estabilitat i empenta al poble. Tanmateix, s'està fomentant l'arribada de nous veïns amb la construcció d'habitatges. Treballem també per desenvolupar el polígon industrial "Els Pantans" per tal d'aconseguir fer arribar el benestar econòmic i el progrés social per a tothom.

El que estem procurant és estendre el benestar social i la millora de la qualitat de vida a tots els veïns, amb la creació i millora dels serveis i infrastructures, fomentant la participació dels veïns mitjançant la realització d'activitats diverses, promovent la difusió de la cultura.

Treballem cada dia per aconseguir que la nostra gent se senti agust al nostre poble, i aquest és El Rourell que us convidem a compartir.

Carme Basora Ventura

Alcaldessa del Rourell

Subscriure a